Vučić odlikovao guvernera Razvojne banke SE Vencela Studio B, Tanjug

Objavljeno: 10.03.2021. 11:20 Izmenjeno: 11.03.2021. 10:11

Rolf Vencel odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge u unapređenju saradnje Republike Srbije i Razvojne banke Saveta Evrope.

foto Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope Rolfom Vencelom kome je uručio odlikovanje za unapređenje saradnje Srbije sa tom institucijom.

Vencel je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Ukazom predsednika Republike od 8. marta.

Vencel je zahvalio na dodeljenom odlikovanju koje, kako je rekao, vidi i kao obavezu da se nastavi dobra saradnja sa Srbijom.

„Velika mi je čast što sam primio ovu medalju, hvala vam na poverenju“, rekao je on.

 

Predsednik Vučić rekao je da je zahvalan što je Vencel danas ovde, dodajući da je bilo lako doneti odluku o odlikovanju, jer je mnogo uradio za Srbiju.

U gotovo svemu što smo uradili u različitim sferama društva, doprinela je i učestvovala u tome i Razvojna banka Saveta Evrope, istakao je predsednik.

„Ovo je još jedna obaveza za vas, i za nas. Za nas da pokažemo još veće poštovanje za vas veliki rad, a za vas da investirate još više u narednom periodu u napredak Srbije i podržite naše građane. Ne možete da zamislite koliko smo zahvalni i koliko cenimo sve što radite da podržite Srbiju“, rekao je Vučić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Petak
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana