Vučić stigao na Pasuljanske livade gde se održava pokazna vežba tanjug

Objavljeno: 25.07.2023. 17:24 Izmenjeno: 31.07.2023. 10:00

foto novosti Na Vojnom kompleksu Pasuljanske livade će biti održana pokazna vežba gađanja Vojske Srbije kojoj prisustvuje predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić. Pokazno gađanje organizuje se u okviru završne faze obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom. Pokaznim gađanjima, između ostalih prisustvuju i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević […]

foto novosti

Na Vojnom kompleksu Pasuljanske livade će biti održana pokazna vežba gađanja Vojske Srbije kojoj prisustvuje predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić. Pokazno gađanje organizuje se u okviru završne faze obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom. Pokaznim gađanjima, između ostalih prisustvuju i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović.

Pokazno gađanje organizovano je u okviru završne faze obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom. Brigadni general zamenik komandanta Kopnene vojske Slađan Stamenković naveo je da u okviru gađanja učestvuje 743 pripadnika VS sa 56 ključnih sredstava ratne tehnike. On je rekao da je u prethodne dve nedelje izvedena obuka na modernizovanim naoružanjem, da je deo obučavanja izveden i u noćnim uslovima, a da će današnja vojna gađanja pokazati obučenost i spremnost rukovanju oružjem i tehnikom koja su im na raspolaganju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 22°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Malo i umereno oblačno

Max: 26°C
Min: 17°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana