Vučić: Srbija je najbezbednija zemlja u Evropi, ponosan sam na naše službe tanjug

Objavljeno: 11.01.2023. 13:03 Izmenjeno: 11.01.2023. 13:03

. Beograd je jedini veliki grad na zapadnom Balkanu i ovde je sedište svega, logično je da će špijuni ovde da budu smešteni“, rekao je Vučić.

foto tanjug

 

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan na to što su naše bezbednosne službe sačuvale sve ono što je od vitalnog interesa za Srbiju i da se u poslednje dve godine u zemlji dogodilo možda samo jedno mafijaško ubistvo, po čemu se svrstavamo u najbezbednije zemlje u Evropi. „Kada sam govorio da u Srbiji ima mnogo špijuna, hteo sam da pokažem koliki je sudar različitih sila u interesnoj zoni zapadnog Balkana. Beograd je jedini veliki grad na zapadnom Balkanu i ovde je sedište svega, logično je da će špijuni ovde da budu smešteni“, rekao je Vučić nakon obilaska radova na saobračajnici Novi Beograd-Surčin odgovarajući na pitanje da li je neko od špijuna o kojima je ranije govorio uhapšen. Istakao je da to što su špijuni identifikovani i da je otkriveno šta rade, samo govori o sposobnosti naših bezbednosnih službi.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je  da će do kraja januara primiti porodice srpskih mladića ubijenih u kafiću „Panda“ u Peći 1998. godine i naveo kako nema konkretnih dokaza o tom zločinu. „Imali smo mnogo indicija, voleo bih da mogu da dođem do dokaza i čim budem mogao da nešto konkretnije od dokaza ponudim ljudima, to ću ponuditi nadležnim organima, a znam da su porodice najzainteresovanije“, rekao je Vučić nakon obilaska radova na putu Novi Beograd-Surčin, a na pitanje novinara kada će primiti porodice koje su to tražile.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana