Vučić sa Alabarom: Zahvaljujući „Beogradu na vodi“, privreda Srbije na stabilnom putu rasta

EkonomijaEkonomija Pocetna 12. 07. 2019. 17:55:30

Privreda Srbije na stabilnom je putu rasta, zahvaljujući investicijama kao što je Beograd na vodi, poručio predsednik Vučić u razgovoru sa direktorom kompanije Igl hils Muhamedom Alabarom.

foto Tanjug

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom kompanije Eagle Hills Muhamedom Alabarom sa kojim je razgovarao o svim fazama projekta Beograd na vodi.

Dvojica sagovornika razgovarali su o značaju ove investicije za ekonomski razvoj Srbije. „Kada smo razgovarali 2013. godine, stopa rasta ekonomije bila je niska ali je, zahvaljujući investicijama, kao što je projekat Beograd na vodi, privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja. Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, na kojem je angažovano preko 1.500 radnika svakoga dana, pretvaramo u najlepši deo prestonice“, istakao je predsednik Vučić.

Direktor kompanije Eagle Hills Alabar pozdravio je ekonomske reforme, koje je Srbija sprovela, i obećao još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre.

Predsednik Vučić zahvalio je princu prestolonasledniku Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu i direktoru kompanije Eagle Hills Muhamedu Alabaru na ulaganjima koja su pokrenuli u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 27°C
Min: 12°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana