Vučić: Imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića Tanjug, Studio B

Objavljeno: 16.01.2021. 11:02 Izmenjeno: 17.01.2021. 13:41

Održan trogodišnji pomen Oliveru Ivanoviću u Hramu Svetog Save i u Kosovskoj Mitrovici. Imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića, istakao predsednik Vučić.

Država Srbija će se boriti da na svaki način pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, kaže Vučić i ističe da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima koji bi imali motiv i mogli da budu umešani u tako težak i jeziv zločin.

„Oni rade svoj posao, imajući u vidu nemoguće uslove, jer nemamo efektivnu kontrolu na terenu od 1999 , a posebno od 2010. i 2011. godine“, rekao je Vučić na novinarsko pitanje da ni posle tri godine od ubistva Ivanovića slučaj nije rešen.

Vučić je napomenuo da srpske službe imaju kompletnu sliku o zločinu i o licima koja bi mogla da budu umešana i da su naše bezbednosne agencije završile sve što su mogle.

„Nedostaje činjenica da nismo mogli da budemo prisutni na uviđaju i nemamo direktne dokaze. Za to je potrebno da dobijemo ili neke materijale sa uviđaja ili direktno priznanje nekog od učesnika“, objasnio je Vučić.

On je istakao da će se Srbija boriti do kraja da pronađe one koji su takav zločin uradili, a kako je dodao, ne želi da govori o cisternama, sekundama i ko je na čemu zarađivao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 5°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 16°C
Min: 3°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana