Vučić: Najuspešnija Olimpijada za Srbiju Tanjug

Objavljeno: 08.08.2021. 14:06 Izmenjeno: 09.08.2021. 11:34

„Hoću da kažem da su nam ovo najuspešnije olimpijske igre i najveći uspeh sportski svih vremena koji je Srbija ostvarila“, istakao je predsednik u video poruci objavljenoj na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

„Uz čestitke našim fanatstičnim sportistima – zlatnim vaterpolistima, Milici, Jovani, uz čestitke našim bronzanim odbojkašicama, svima koji su nam doneli medalje, ali uz čestitke i onima koji nisu doneli medalje a svim srcem su se borili za našu Srbiju, hoću da kažem da su nam ovo najuspešnije olimpijske igre i najveći uspeh sportski svih vremena koji je Srbija ostvarila“, istakao je predsednik u video poruci objavljenoj na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

„Ali da se ne bih kitio njihovim perjem i njihovim uspesima, naš posao je bio samo da im obezbedimo dobre uslove, da obezbedimo pristojne nagrade“, dodao je Vučić.

Naveo je da želi da ukaže na nešto što je mnogo važno i zbog čega će biti još ulaganja u sport u budućnosti i istakao da u prvih sedam meseci ove godine Srbija ima priliv stranih direktnih investicija od dve milijarde i 72 miliona evra, a da je prošle godine u isto vreme priliv bio milijardu i 549 miliona.

„To je 30 odsto više, to je dobar znak, dobar signal, srpska ekonomija napreduje i Srbija ide napred. Biće još ulaganja u sport. Živela Srbija!“, istakao je predsednik Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slaba kiša

Trenutna temperatura 19°C

Slaba kiša

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana