Vučić ima podršku naroda, Ðilas s narodom nema ništa Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 12. 07. 2019. 11:39:40

Član Predsedništva SNS-a Vladimir Orlić ocenio je da „beskrupulozna bahatost i pohlepa“ Dragana Ðilasa nemaju granica i istakao da SNS i Aleksandar Vučić imaju podršku naroda, a da Ðilas i „njegov kartel“ s tim narodom nemaju ništa. 

foto Tanjug/ Zoran Zestic

„Na jasno pitanje kako je moguće da od silnog bogatstva nije imao ništa pre stupanja na funkcije, a svoje mandate je završavao bogat kao Krez, vremenom sve besniji i bogatiji, on odgovara – pa šta, imao sam firmu najveću u Evropi! A kako je ta firma postala najveća baš u vreme dok je Ðilas bio Tadićev šef kancelarije, potom ministar, pa gradonačelnik Beograda – odgovora nema“, naveo je Orlić u saopštenju.

Nema, navodi, jer je nemoguće objasniti da gradonačelnik besomučno zarađuje od poslova sa RTS-om i gradskom televizijom Studio B, ali i brojnim drugim državnim institucijama, kao i onim koje se finansiraju iz budžeta grada Beograda.

Kaže i da Ðilas misli da je objasnio sve „milionske transakcije i zloupotrebe koje je evidentirao i Savet za borbu protiv korupcije time što je rekao da je Šolaka video dva puta.

„Očigledno smatra da je narod u Srbiji glup, pored toga što ga smatra manje obrazovanim od Ðilasove „elite“, nedostojnim da uopšte glasa na izborima.

„I taj narod vređa svakodnevno, potcenjujući njegove pošteno zarađene plate. Sigurno smatra da je narodu bilo bolje u vreme kada je Ðilas sa svojim kartelom više od pola miliona ljudi ostavio bez ikakvog posla i bilo kakve zarade. Nula dinara mesečno za 600.000 porodica, to je Ðilas pokazao od svog znanja u ekonomiji. A baš u to vreme stotine miliona evra slivale su se na račune Ðilasovih firmi. To je to znanje i obrazovanje“, kaže Orlić.

On ocenjuje da između Ðilasovih želja da građane Srbije podeli u kaste i obespravi i ponizi više nego prošli put stoji sam taj narod koji to enće dozvoliti, jer će pokazati svoju volju na izborima.

„Narod kaže, Aleksandar Vučić i SNS obezbeđuju poslove, podižu plate i penzije, grade auto-puteve i infrastrukturu koju smo čekali decenijama, kliničke centre i škole koje nismo imali. I zato Aleksandar Vučić i SNS imaju podršku naroda. Jer su sa narodom jedno. Rade, bore se i dišu kao jedno. Nezasiti tajkun Ðilas i njegov kartel sa tim narodom nemaju ništa“, zaključio je Orlić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 28°C

Delimično oblačno

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 29°C
Min: 19°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana