Vučić: Da Srbija nastavi da napreduje Studio B, Tanjug

Objavljeno: 19.06.2021. 21:01 Izmenjeno: 20.06.2021. 10:11

Dok druge zemlje padaju, Srbija, posle mnogo decenija propadanja, raste, poručio predsednik Vučić u video snimku na svom Instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je objavio novu video poruku o napretku Srbije u kojoj ističe da Srbija raste posle mnogo godina, da može da bude najbolja u Evropi i da on u nju veruje.

„Neverovatno kojom brzinom se promene dešavaju.

Neke zemlje su odskočile u Evropi, jedna je apsolutno dominantna, mnogi drugi padaju, Srbija raste“, istakao je Vučić na svom instagram profilu „avucic“.

On je naveo da Srbija raste posle mnogo godina, posle mnogo decenija propadanja i istakao da tu priliku ne smemo da propustimo i moramo da učinimo sve što možemo da Srbija nastavi da napreduje i da nastavi da raste.

„I to možemo – da budemo ubedljivo najbolji u Evropi. Mi moramo da verujemo u sebe, ja verujem u vas. Ja verujem u vašu energiju, verujem u vaš rad, u vaš trud, verujem u Srbiju, verujem u svakog srpskog čoveka, i znam da možemo da budemo bolji od drugih. Pokazali smo i to možemo i moramo da nastavimo“, poručio je Vučić.

Vučićevu poruku ilustruje video u kome se smenjuju snimci infrastrukturnih radova u Srbiji, izgradnje fabrika, bolnica, Beograda na vodi, tabela o privrednom rastu, BDP-u, ocena Evropske komisije…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 2°C

Vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 2°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana