Vučić čestitao Osmi mart: Vi ste stub porodice i države, hvala na svemu! tanjug

Objavljeno: 08.03.2024. 09:17 Izmenjeno: 09.03.2024. 09:38

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Međunarodni dan žena, 8. mart, ističući da su žene stub porodice i države. „Poštovane dame, vi ste stub porodice i države. Vi čuvate našu Srbiju. Hvala vam, srećan 8. mart!“, naveo je Vučić na Instagram nalogu avucic. U svetu se danas obeležava Međunarodni praznik žena – 8. mart. Predsednik […]

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Međunarodni dan žena, 8. mart, ističući da su žene stub porodice i države. „Poštovane dame, vi ste stub porodice i države. Vi čuvate našu Srbiju. Hvala vam, srećan 8. mart!“, naveo je Vučić na Instagram nalogu avucic. U svetu se danas obeležava Međunarodni praznik žena – 8. mart.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je ženama praznik, 8. mart – Međunarodni dan žena i poručio im da su one zaslužne za sve što imamo. „Srećan praznik svim ženama u Srbiji. Reklo bi se, uobičajena, protokolarna čestitka. Važnije od toga, naše bake, majke, supruge, sestre, ćerke su zaslužne za sve što imamo“, napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici „buducnostav“. Poručio je da su žene zaslužne za to što imamo život, državu, naciju, porodicu. „I sve ovo obično izgovaramo kako bismo dokazali svoje balkansko džentlmenstvo, a ne zato što to stvarno razumemo. Ipak, sve više muškaraca shvata da su žene odgovornije, ozbilјnije i posvećenije u poslu od nas, i srećom, jasno je, ženama pripada budućnost. U svim sferama društvenog života. Drage žene, hvala vam za lјubav, hvala na svemu!“, istakao je Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 17°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 27°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana