Vojska Srbije nastavlja da pomaže građanima Novog Pazara studio b

Objavljeno: 24.11.2022. 16:52 Izmenjeno: 24.11.2022. 16:52

Nakon vremenskih nepogoda koje su krajem prošle nedelje zadesile Raški okrug, pripadnici Vojske Srbije su među prvima pružili pomoć ugroženom stanovništvu.

foto mod

 

Pripadnici Vojske Srbije, na poziv Štaba za vanredne situacije Novog Pazara, angažovani su na pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posledica poplava koje su nedavno pogodile ovaj grad.

Inžinjerijska radna grupa iz sastava Kopnene vojske izvodi radove na popravci oštećenih puteva i na čišćenju propusta za vodu od nabujale vegetacije, naslaga zemlje i drugog deponovanog materijala u selima na teritoriji Novog Pazara, a angažovane su i cisterne za snabdevanje pijaćom vodom građana u pojedinim delovima grada u kojima još nije uspostavljeno normalno vodosnabdevanje.

Inžinjerci Vojske Srbije nailaze na odličan prijem meštana, koji uz zahvalnost za pruženu pomoć i požrtvovan rad ističu da ovakve aktivnosti doprinose tome da građani Vojsku Srbije doživljavaju kao sigurnu snagu na koju se uvek mogu osloniti.

Nakon vremenskih nepogoda koje su krajem prošle nedelje zadesile Raški okrug, pripadnici Vojske Srbije su među prvima pružili pomoć ugroženom stanovništvu, potvrđujući tako spremnost da se u kratkom roku angažuju na bilo kojem delu teritorije onda kada je potrebna pomoć građanima Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana