Viziri i maske za Dom zdravlja Zemun Studio B

Objavljeno: 29.04.2020. 21:32 Izmenjeno: 30.04.2020. 09:37

150 vizira i zaštitnih maski opština Zemun uručila lokalnom domu zdravlja.

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić i član Veća Gradske opštine Zemun Vladimir Kostić 29. aprila posetili su Dom zdravlja Zemun i tom prilikom uručili još jednu donaciju koja je neophodna svim zdravstvenim radnicima, a to su 150 vizira i preko potrebne zaštitne maske.

“Ovo je samo jedna u nizu pomoći koju je Gradska opština Zemun obezbedila u saradnji sa pojedincima i privrednicima. Iako se vidi svetlo na kraju tunela u borbi protiv nevidljivog neprijatelja zarazne bolesti COVID-19, obezbedili smo potrebne vizire i maske za naše zdravstvene radnike, koji su prvi u kontaktu sa pacijentima“, rekao je predsednik Matić i dodao da je Opština učinila sve da se na vreme sprovedu sve potrebne preventivne mere, počev od nabavke maski i rukavica za najugroženije stanovnike, preko cisterni sa dezinfekcionim sredstvima, pa sve do stručne dezinfekcije ulaza i hodnika zgrada u Zemunu.

U koroordinaciji sa Gradskim štabom za vanredne situacije preduzimaju se sve odluke i mere za sprečavanje i suzbijanje korona virusa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 19°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana