Vikend na Ušću Studio B

Objavljeno: 22.10.2017. 19:10 Izmenjeno: 23.10.2017. 09:13

Veliki broj Beograđana i drugi dan ovog oktobarskog vikenda, proveo uživajući u zelenoj oazi u rekonstruisanom parku Ušće. I danas redovi za ulazak u Muzej savremene umetnosti.

Beograđani su dobili još jedan park koji je stvorio novi izgled Ušća sa nekoliko novih sportskih terena, a sve oko upravo otvorenog muzeja savremene umetnosti. Prethodnog dana čekalo se u redovima za obilazak muzeja što odavno nije viđeno. Beograđani i su imali priliku da koriste ovu lepu zelenu površinu još jedan dan u oktobru pred najavljeno pogoršanje vremena.

Nove staze od betona, asfalta, tartana i bele kamene rizle na sve strane. Nove klupe od lakiranog drveta, nove žardinjere. 6 novih terena za košarku, odbojku i nožni tenis. Sve osvetljeno sa kamerama koje štite i opremu i potencijalne korisnike uz prisustvo sos ili panik tastera zavisi kako ih ko zove. Stubovi koji emituju besplatan internet signal uz mogućnost takođe besplatne dopune mobilnih uređaja putem usb priključka. Zemljane površine poravnate čekaju proleće i zelene travnjake, a oko praktično novog muzeja savremene umetnosti savršeno asfaltiran parking i staze.

Nekad godinama ruina, a sad na izgled potpuno nov objekat Muzeja savremene umetnosti.

 

Naglasimo na kraju da će ulaz u Muzej savremene umetnosti biti slobodan za sve zainteresovane posetioce 24 sata sve do petka u 10 časova ujutro.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 29°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana