VICTORY, Jedinstvena platforma za klađenje, počela sa radom na tržištu Srbije Studio B

Objavljeno: 28.04.2021. 12:48 Izmenjeno: 28.04.2021. 12:49

Victory.rs je nova platforma za online igre na sreću koja je fokusirana isključivo na potrebe korisnika, donoseći svetski kvalitet uz potpuno novi i nikad bolji doživljaj klađenja

U znak dobrodošlice, Victory je za sve nove korisnike pripremio 100% bonusa na uplate do 20,000 rsd.

Ono što Victory platformu čini jedinstvenom na tržištu jeste njena optimalna funkcionalnost, koja se ogleda u jednostavnosti korišćenja, preglednosti ponude te potpunoj sigurnosti korisničkih podataka.

Ova platforma donosi pregledan interfejs zahvaljujući kome je na raspolaganju ponuda od preko 700 različitih vrsta igara, sortiranih prema popularnosti, vremenu ili abecednom redu, jedinstvenog kvaliteta i sa marginama i specijalima koje nudi samo Victory. Pored toga, poseban, izdvojeni deo ponude odnosi se na sportske događaje koji se odigravaju u najbližem vremenskom roku, a svim korisnicima će prilikom otvaranja platforme prvi biti dostupni upravo mečevi koji počinju u naredna tri sata.

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Blinking, jednom od vodećih domaćih kompanija u oblasti zaštite korisničkih podataka, lični podaci su u potpunosti bezbedni. Jedine osobe koje mogu da im pristupe, i to isključivo na ličnu inicijativu korisnika, su sertifikovani agenti korisničke podrške koji su konstantno dostupni putem korisničkog servisa, obučeni da na najbrži i najbolji mogući način odgovore na sve zahteve te otklone bilo koju eventualnu poteškoću.

Za više informacija, posetite victory.rs.

Dobrodošli u Victory, pobednički tim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno vedro

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana