Veterina Beograd: Udomi, ne kupuj kućnog ljubimca Studio B

Objavljeno: 25.10.2021. 16:32 Izmenjeno: 25.10.2021. 16:32

Javno komunalno preduzeće Veterina Beograd već tradicionalno održava akciju „Udomi me, ne kupuj“, zahvaljujući kojoj su mnogi psi i mačke našli svoj novi dom

Direktor ovog preduzeća Budimir Grubić naglašava da je za udomljavanje potrebna samo želja da nekoj od napuštenih kuca ili maca pružite toplinu i ljubav, a postupak u kojem postajete vlasnik kućnog ljubimca koji je vakcinisan i sterilisan vrlo je jednostavan.

Toliko slatkih, šarmantnih štenaca i odraslih kuca i maca u Beogradu čeka svoje nove vlasnike. Direktor javnog komunalnog preduzeća Veterina Beograd Branimir Grubić ističe da zahvaljujući akciji Udomi me, ne kupuj, kuce i mace sa beogradskih ulica i iz gradskih prihvatilišta, mogu postati budući najbolji prijatelji naših sugradjana,ukoliko im pruže topli dom.

Psi su jedina bića na planeti koja nas vole više nego sebe i zato nebrojeno puta ponavljamo koliko koristi ima od usvajanja napuštenih kuca i  maca a jedna od njih je svakako radost koju će vam oni uneti u život, istice Grubić. On naglašava da su neodgovorni vlasnici najveći problem kada se govori o broju napuštenih pasa.

Grubić ističe da je u prethodnih devet godina zahvaljujući Veterini Beograd preko 45 hiljada pasa i mačaka sterilisano i vakcinisano a potom udomljeno ili vraćeno na ulicu. Četvoronožni drugari su dragocena bića, a to znaju svi koji su imali kućnog ljubimca, pa svi koji žele da udome malinoa, setera, labradora ili jazavičara mogu kontaktirati JKP Veterinu Beograd i doći po svog novog člana porodice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 32°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana