Vesić:Dobro je što Zelenović učestvuje na izborima Tanjug

Objavljeno: 22.05.2020. 07:56 Izmenjeno: 22.05.2020. 07:56

Dobro je što Nebojša Zelenović pristaje da učestvuje na izborima i ja mu čestitam na tome što je uspeo da se odupre pritiscima opozicije, kaže zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS Goran Vesić.

On je, gostujući na N1 rekao da je SNS prva predala listu u Šapcu, i da u vezi sa tim nije bilo zloupotreba.

„Lista je proglašena, ali se onda pojavio sekretar opštine u ne znam kom svojstvu, i nastao je problem. Međutim, sud je uradio svoj posao, i naša lista je proglašena“, rekao je Vesić.

Kako je kazao, lista je imala sve što je potrebno i proglašena je.

„Kada je reč o sudijama Upravnog suda, oni su svi izabrani u reformi kojom je rukovodio Dušan Petrović i Snežana Malović. Uvereni smo da ćemo pobediti u Šapcu, i nećemo se žaliti na listu Nebojše Zelenovića“, rekao je Vesić, koji je istakao da su propusti na Zelenovićevoj listi bili i potpisi, ali i rodna ravnopravnost, prenosi Blic.

Zelenović je u istoj emisiji rekao da su politika koju njegova stranka vodi u Šapcu, i ona koju vodi SNS, „dva različita sveta“.

Tvrdi da se politika SNS zasniva na laži i nasilju, kao i da su bili spremni na sve samo da njihova lista bude prva na listiću.

Zelenović kaže da je SNS za svoju listu napravila dve greške i to što nije dostavila saglasnost Aleksandra Vučića da nosi njegovo ime, kao i da su notari više od 400 puta napravili grešku sa overom potpisa.

Gradonačelnik Šapca kaže da je za sada proglašena lista na čijem je čelu, i da je trenutno broj tri na listiću, ali da ne može da tvrdi sta će se dalje dešavati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slaba kiša

Trenutna temperatura 20°C

Slaba kiša

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana