Vesić: Ðilas organizuje nasilje,pa se izvinjava kad ne uspe Tanjug

20. 10. 2019. 18:18:26

Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner SNS Goran Vesić rekao je  da već godinu dana predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prvo osmisli nasilje, sve organizuje i plati, nađe izvršioce, pa kada ne uspe, tada se javno izvinjava i tvrdi da nema veze sa tim.

„Iza svakog nasilja koje se dogodilo, iza svih pretnji koje su izrečene, iza pokušaja mog ubistva u ponedeljak, iza paljenja mojih knjiga koje su izvršili njegovi saradnici, stoji lično Dragan Ðilas“, napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.

Reagujući na saopštenje u kojem Ðilas tvrdi da „nije dovodio, ili na bilo koji način uticao“ da kolona okupljenih na protestu “Jedna od pet miliona“ prođe pored zgrade u kojoj Vesić živi, i „smatra to pogrešnom odlukom koju javno osuđuje“, Vesić odgovara da „Ðilas danas osuđuje dolazak huligana pred moju zgradu i pretnje mojoj porodici, koje je sam organizovao i platio da to rade“!?

„Ðilas organizuje proteste svake subote, plaća organizaciju, smenjuje i postavlja “lidere“ pa je tako najurena Anasonovićka a doveden predsednik omladine njegove stranke “marsovac“ Marković, određuje trasu kojom šetaju, naređuje koga će da vređaju bilo da su to predstavnici vlasti ili za njega neposlušne opozicije i koje će javne ustanove da uništavaju“, navodi Vesić

Sada, kada vidi da javnost to osuđuje, kaže on, Ðlas veruje da će se izjavom da osuđuje to što je sam smislio da ubedi ljude da nema veze sa tim pretnjama.

„Ðilas je u ponedeljak organizovao napad na ljude koji su dolazili na moju promociju knjige, pokušaj mog ubistva i linča i spaljivanje moje knjige, što su učinili njegovi huligani“, tvrdi Vesić.

Navodi da je nekoliko sati pre promocije Ðlasova stranka poslala zvanično saopštenje da poziva svoje pristalice da dođu na isto mesto, u isto vreme gde je trebalo da se održi promocija.

„Znači, želeo je da prolije krv jer samo neko ko je monstrum može da uradi to što je on učinio. Znao je Ðilas imena trojice narkodilera sa Karaburme i dvojice dilera iz Vranja koje je doveo pred galeriju Progres da me ubiju? Ðilasov potrčko Borko Stefanović se nije odvajao od njih. Kasnije se izvinjavao i tvrdio da nije želeo sukobe i spaljivanje knjige. A sve je sam organizovao“, kaže Vesić.

Ukazuje da kada je predsedavajući „njegovog ličnog saveza“ Željko Veselinović pretio Ani Brnabić silovanjem, izvinjavao se i obećavao je da će da ga smeni. „Ne samo da ga nije smenio, već ga je unapredio. A zašto bi kada je to što je Veselinović samo pričao ono što Ðilas misli“?

„Pošto je njegov plaćenik Boško Obradović upao u RTS sa motornom testerom i pretio novinarima, Ðilas se izvinjavao i tvrdio da nema veze sa tim. A pojavio se odmah u RTS jer je znao šta će Obradović da uradi. Plan za upad u RTS smislio je Ðilas, pa je posle, kada je sve propalo, morao da moli Vučića da abolira decu koju je sam slao da upadnu u RTS“, naveo je Vesić

I tako već godinu dana. Ðilas prvo osmisli nasilje, sve organizuje i plati, nađe izvršioce pa kada ne uspe, tada se javno izvinjava i tvrdi da nema veze sa tim, zaključio je Vesić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Sumaglica

Trenutna temperatura 1°C

Sumaglica

Utorak
Oblačno

Max: 0°C
Min: -2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana