Vesić u Sopotu Studio B

Objavljeno: 03.10.2021. 21:13 Izmenjeno: 03.10.2021. 21:13

Zamenik gradonačelnika Goran Vesic u okviru akcije „Beograd pobeđuje“, u svojoj pokretnoj kancelariji posetio je opštinu Sopot, gde je razgovarao sa meštanima o planovima ulaganja, ali i problemima koje građani imaju kako bi se rešili

Izgradnja puteva, kanalizacije, rekonstrukcija ambulante i skole i izgradnja vodovoda na Tresnji – neke su od tema koje je na inicijativu gradjana pokrenuo Vesic sa svojim saradnicima.

Sopot je opstina u koju je poslednjih godina dosta ulozeno i reseno je mnogo infrastrukturnih problema, kaze Vesic. On precizira da je uradjeno preko 100 kilometara ulica, cime se malo opstina u Beogradu moze pohvaliti, te je sada ostalo da se zavrse manje ulice i sokaci. Najvažnija vest za građane Sopota, istice Vesic, je izgradnja kanalizacije u okviru projekta „Čista Srbija”.

Vesic navodi da je u planu da Grad finansira i izgradnju dva nova bunara u slivu reke Turija, jedan je na ZZutom brdu od 1000, a drugi Tresije od 500 metara kubnih, sto ce omoguciti bolje vodosnabdevanje za sve korisnike.

 

Vesic je razgovarao s mestanima Sopota o izgradnji BG voza. On podseca da je Sopot na dva mesta povezan sa Mladenovcem BG vozom i da stanovnici imaju trenutno tri polaska dnevno za Beograd.

Zamenik gradonacelnika kaze da je sa gradjanima razgovarao i o izgradnji novog vrtica, obnovi skole i izgradnji fiskulturne sale u Maloj Ivanci. Zakljucuje da  su ciljevi Pokretne kancelarije da se u dogovoru s gradjanima postepeno resavaju svi goruci problemi u lokalnim samoupravama.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana