Vesić: SNS će odlučiti o mojoj poziciji Tanjug

Objavljeno: 31.01.2022. 13:25 Izmenjeno: 31.01.2022. 13:25

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Šapićem, Vesić je odgovorio da sa svim funkcionerima iz stranke ima službene odnose.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odbio je da komentariše najave Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić biti prvi na beogradskoj listi SNS i svoju eventualnu poziciju na listi, te dodao da to nije pitanje za njega već za stranku.

„Radim svoj posao na koji sam izabran odgovorno, kao i prvog dana, i najbolje što mogu. Poznat sam po tome da odgovorno obavljam svoje dužnosti i uvek u korist građana. Da li je moja stranka zadovoljna mojim radom, to nije pitanje za mene, već za moju stranku, i u skladu sa tim oni će doneti odluku da li ću biti na gradskoj listi ili na koje će me mesto predložitit“, rekao je Vesić u pauzi zasedanja Skupštine grada novinarima.

„Ne pričam javno o odnosima s ljudima iz moje stranke. Sve što imam da kažem ljudima iz moje stranke to kažem na stranačkim organima. Nje moj manir da pričam javno, to se odnosi na sve ljude iz stranke, pa i na gospodina Šapića“, poručio je Vesić.

Na pitanje šta on želi, da li bi voleo da vodi beogradsku listu na izborima, Vesić je odgovorio da politika ne poznaje lične želje.

„Što se tiče ličnih želja, mislim da u politici, kao i u bilo kojem drugom poslu, nema prostora za lične želje, tako da ne govorim o njima. A stranka je tu da proceni da li sam dobro radio ili nisam“, rekao je Vesić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana