Vesić potvrdio da će biti drugi čovek Izbornog štaba SNS Tanjug

Objavljeno: 06.02.2022. 13:11 Izmenjeno: 15.02.2022. 10:02

Naveo je da će se kampanja SNS-a oslanjati na prezentaciju dosadašnjih rezultata i vizije budućnosti.

Zamenik gradponacelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a Goran Vesić potvrdio je  da ga je predsednik stranke Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba naprednjaka.

„Za mene je velika čast što je predsenik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu. To je za mene dokaz da mogu da pružim konkretan doprinos da naša stranka pobedi na svim nivoima, od predsedničkih, preko parlamentarnih do lokalnih izbora“, izjavio je Vesić za Tanjug nakon što je u društvu premijerke Ane Brnabić obišao radove na rekonstrukciji pozorišta Dadov.

„Pokazaćemo grajanima impresivne rezultate, bez obzira da li je reč o spoljnoj politici, ekonomiji, društvu ili kulturi. I zaista se Srbija nije nikada uspešnije razvijala i s druge strane to će biti naš kredibilitet da damo ljudima viziju o tome kako će se Srbija razvijati narednih godina“, rekao je Vesić.

On je istakao da je apsolutno siguran da će Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat sve liste SNS-a dobiti apsolutnu većinu, i da će to biti glas građana za rad, razvoj i da Srbija odlučuje o svojoj sudbini samostalno, bez uticaja velikih sila.

„Kada kažemo da je danas prosečna plata u Bepogradu 741 evro, a bila je oko 433 evra 2013, mi sada glasamo da prosečna plata u Beograu 2030. godina bude 200.000 dinara“, rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda je dodao je da je u Beogradu otvoreno 170.000 radnih mesta, da je u Srbiji izgrađeno 200 fabrika i da se gradi 12 autoputeva.

„Kada kažemo da ćemo u martu imati između Beograda i Novog Sada voz koji će saobraćati brzinom od 200 kilometara na sat, to znači da je glas za Aleksandra Vučića glas da sutra to imamo i do Niša i do drugih gradova Srbije. Tako da, glasajući za Aleksandra Vučića glasamo za razvoj, što će biti naša osnovna poruka“, zaključio je Vesić.

Volim SNS, cast i obaveza je raditi sa Vucicem

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će dokle god je na toj funkciji, svoj posao posao raditi odgovorno i u interesu građana, te da je ponosan što ga je predsednik SNS Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba naprednjaka.

„Kakav god posao da radim, radim najbolje što mogu, kao što ću raditi ovaj posao u izbornom štabu SNS. Na mojoj stranci je da proceni kako sam ga radio“, rekao je Vesić za TV Prva odgovarajući na pitanje da li je razočaran što nije na listi za gradske izbore.

On je istakao da nema nikakav problem sa tim i dodao da voli svoju stranku.

„Rezultati koji su urađeni u Beogradu su rezultati sa kojima ćemo izaći na izbore. To je politika Aleksandra Vučića koju sam ja sprovodio“, poručio je Vesić i naglasio da je srećan i ponosan, te je za njega čast i obaveza što može da radi sa njim.

Vesić je istakao da su rezultati u Beogradu impresivni i dodao da je na kraju prošle godine prosečna plata bila 741 evro, za razliku od 2013. godine, kada je bila 463 evra.

On je rekao i da ne zna da li će aktuelni gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić biti na listi za izbore i dodao da je to pitanje za SNS.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Delimično oblačno

Petak
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana