Radovi na proširenju saobraćajnica oko nove autobuske stanice Studio B

Objavljeno: 12.12.2020. 19:41 Izmenjeno: 13.12.2020. 17:47

Ubrzano se izvode radovi na proširenju saobraćajnica oko nove autobuske stanice u Bloku 42, izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je obišao radove.

Vesić obišao radnike koji izvode radove na saobraćajnicama oko Bloka 42, odnosno nove autobuske stanice. Ovi radovi se izvode da bi saobraćajnice oko nove autobuske stanice bile proširene. Radovi na proširenju saobraćajnica ubrzano se izvode, paralelno sa radovima na izgradnji toplovoda zbog potrebe izmeštanja toplovoda koji se nalazi na lokaciji buduće autobuske stanice, naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Završen je deo toplovoda u Ulici Jurija Gagarina, tako da je danas  urađeno još 2000 m2 završnog sloja asfalta, čime  je potpuno završen desni kolovoz Ulice Jurija Gagarina uz buduću autobusku stanicu sa 4 saobraćajne trake. U ponedeljak će biti asfaltirano preostalih 700 m2 u raskrsnici uz buvljak tako da će do 16.decembra biti pušten saobraćaj preko novog desnog kolovoza sa 4 saobraćajne trake uz OTC i BAS od silazne rampe sa Mosta na Adi do Ulice Marka Hristića, naveo je između ostalog Vesić.

Očekuje se završetak radova do marta 2021.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana