Vesić: Sve dežurne ekipe gradskih službi dostupne građanima Studio B

Objavljeno: 17.04.2020. 13:56 Izmenjeno: 17.04.2020. 18:26

Sve dežurne ekipe gradskih službi, od vodovoda do javnog stambenog, biće dostupne građanima tokom policijskog časa i Vaskršnjih praznika, jer u ovom trenutku ne sme da bude čekanja, izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić za Studio B.

Nama su mere koje smo doneli u borbi protiv korona virusa i širenja epidemije spasile živote, a svaka mera koja spašava ljudske živote je opravdana, kaže zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Nažalost u Srbiji uvek imate ljude kojima sve smeta u našoj zemlji. Smeta im i ako uradite, a smeta im i ako ne uradite, ističe Vesić.

Povodom najdužeg policijskog časa koji će trajati 84 sata, zamenik gradonačelnika je rekao da građani ne treba da brinu, jer će oko 1000 zaposlenih u gradskim preduzećima biti na terenu dok traje zabrana kretanja.

Vesić je podsetio da je oko 30 hiljada paketa pomoći, sa osnovnim namirnicama, obezbeđeno za osobe sa invaliditetom, kao i za roditelje dece sa posebnim potrebama. Do sada se je primljeno oko 4500 hiljade poziva.

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića koji će građani moći da prate putem interneta kao i na programima RTS 2, Studio B i K1.

Taj koncert, prvi je u seriji koncerata pod nazivom „Beograd pobeđuje”, koji će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda, rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je zaključio da se tim koncertom šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u toj borbi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Delimično oblačno

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana