Vesić: Marković napadao Đinđića, a sad napada Vučića Tanjug, Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 12. 07. 2019. 13:19:21

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže za Studio B da Goran Marković koji, kako ističe, živi od RTS-a, na najgori način optužuje Aleksandra Vučića za diktaturu, isto kao što je i optuživao pokojnog premijera Zorana Đinđića.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da reditelj Goran Marković, kao što je pre ubistva Zorana Ðinđića napadao bivšeg premijera, danas napada predsednika Aleksandra Vučića.

Vesić je podsetio da je Marković u izjavi za Peščanik 20-ak dana pre ubistva Ðinđića, tadašnjeg premijera nazivao najgorim imenima i rekao da se nada da će mu neko stati na put.

„To vam je ta lažna elita, ta prevara koja inače guši i uništava Srbiju decenijama. Ti Gorani Markovići, Srđani Dragojevići, ljudi koji žive kao paraziti tokom cele svoje karijere“, rekao je Vesić gostujući na Studiju B.

On je Gorana Markovića nazvao „najvećim budžetskim parazitom“ u Srbiji.

„On živi od RTS-a, a država mu nije dobra. Vučuć mu nije dobar, on je za njega diktator. A, taj isti Vučić mu omogući da može da živi od RTS-a. Danas Marković napada Vučića kao što je napadao Ðinđića. Vređa ga na isti način i njemu nikad niko nije dobar, samo mu je dobro da uzima pare od države“, rekao je Vesić.

On je istakao da je to nipodaštavanje građana koji su glasali za Vučića, jer njihovi glasovi nisu vredni.

„Takvoj lažnoj eliti narod nije dobar i preziru ga, ali bi da utiču na narod. Srbija im nije dobra, ali bi da vladaju Srbijom i zato su oni su najveća nesreća Srbije“, rekao je Vesić.

On je dodao da je Markoviću dobro ko god da je na vlasti i da on uvek kritikuje vlast, a dobro živi.

„Oni koji danas poput Markovića kritikuju našu nameru da izgradimo 40 fontana i napadaju takve projekte ne znaju da je to ideja Ðoke Vještice, koji je više uradio za Beograd za jednu godinu, nego što će lažna elita za ceo život“, rekao je Vesić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 27°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 32°C
Min: 19°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana