Grad nije raskinuo ugovor za lične pratioce Studio B

Objavljeno: 19.03.2020. 11:24 Izmenjeno: 19.03.2020. 11:38

Grad nije raskinuo ugovor sa humanitarnom organizacijom “Dečije srce”, tvrdi zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Još jedna LAŽ političkog tabloida Danas i njegovog urednika, učenika čuvenog Raje Rodića i Đilasovog ličnog novinara Dragoljuba Petrovića.

Grad NIJE RASKINUO UGOVOR sa humanitarnom organizacijom “Dečije srce”

Nažalost, ima ljudi kojima je jedini posao da šire lažne vesti, unose paniku i pokušaju da imaju u ovoj situaciju neku ličnu korist. Treba da ih je sramota. Posebno zato jer u vreme kada ih onaj ko ih plaća da lažu ličnih pratilaca bilo nekoliko desetina, a danas ih je 450.

Imaćete vremena da napadate vlast, da lažete i izmišljate kada sve ovo prođe jer zato i postojite. Strpite se malo“, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević demantovala je pisanje pojedinih medija da je raskinut ugovor za lične pratioce.

– Usluga postoji već pet godina i ugovor nije raskinut. Kada je usluga uvedena, 2014. godine, bilo je 40 ličnih pratioca, a sada ih u našem gradu ima 450. Grad Beograd i dalje ima ugovor sa organizacijom „Dečje srce”, a s obzirom na to da nema nastave i da su vrtići zatvoreni, radi se na tome da se putem ove organizacije pomogne u kućnoj nastavi i nađe model za to. Dakle, ugovor nije raskinut – istakla je Nataša Stanisavljević za TV Prva.

Gradska sekretarka je izrazila žaljenje što se ovakve dezinformacije pojavljuju u javnosti, a što je neprimereno u ovo vreme kada svi trebamo da budemo jedinstveni i ne bismo trebali da se bavimo takvom vrstom zlonamerno plasiranih vesti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Oblačno

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana