Vesić i Momirović u Lazarevcu Studio B

Objavljeno: 27.02.2022. 13:57 Izmenjeno: 27.02.2022. 13:57

Na samom kraju sagovornici su se saglasili da su rezultati vidljivi na svakom koraku, da dela govore i da je mnogo toga urađeno i da zajedno možemo sve.

Uređenjem železničke stanice u Lazarevcu i rekonstrukcijom „BG voza“ Beograd će postati jedna celina, poručili su  Goran Vesić i Tomislav Momirović prilikom posete Lazarevcu.

„Danas postoje tri polaska dnevno Beo vozom za Beograd, kada budemo rekonstruisali BG voz, umesto 104 imaćemo 500 polazaka, umesto 180 kilometara imaćemo preko 237 kilometara“, rekao je Vesić.

Vesić je naglasio da će građani iz Lazarevca imati na svakih 15 minuta, u špicu voz do Beograda, a svakih 45 minuta van špica.

„Na ovaj način Beograd postaje jedinstvena celina, ovako se Beograd uređuje, jer zajedno možemo sve“, zaključio je Vesić.

Prema rečima Tomislava Momirovića u Lazarevcu se trenutno investira u velike ekološke projekte, izgrađuje se kanalizaciona infrastruktura i time se jasno pokazje da  Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode računa da se i Beograd i Srbija ravnomerno razvijaju.

„Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu, u narednih mesec dana povećaće se broj polazaka iz Lazarevca, ubrzaće se Beo voz kako iz Lazarevca, tako i iz Mladenovca, Batajnice, Ovče“, naveo je Momirović.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 10°C

Pretežno oblačno

Subota
Jak vetar

Max: 14°C
Min: 6°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana