Vesić: Grad uvek, pa i u ovim najtežim trenucima, brine o svojim sugradjanima Studio B

Objavljeno: 24.03.2020. 12:37 Izmenjeno: 24.03.2020. 20:49

Gordana Isailović, gledateljka iz Mirijeva, javila se Studiju B sa molbom za pomoć. Njenu priču čuo je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, odmah se angažovao kako bi obezbedio prevoz za Gordaninog supruga.

Gordanin suprug je ostao u Lajkovcu kada je obustavljen međugradski prevoz u Srbiji.Ovaj dogadjaj samo je jedan u nizu, objašnjava Vesić, koji potvrdjuje da Grad uvek, pa i u ovim najtežim trenucima, brine o svojim sugradjanima.

Gordana Isailović javila se Studiju B sa problemom koji je u prvom trenutku, iz njenog ugla izgledao nerešiv. Naime, njen suprug pre uvodjenja vanrednog stanja boravio je u selu Nepričava kod Lajkovca, pa nakon obustavljanja medjugradskog saobraćaja više nije mogao da se vrati u Beograd.

Njenu molbu čuo je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić i u najkraćem mogućem vremenskom roku, vozilom Skupštine grada, organizovao prevoz za Gordaninog supruga iz Lajkovca za Beograd. Na taj način, kaže Vesić, učinjeno je veliko dobro delo.

Gordana Isailović zahvalila se Studiju B, a posebno zameniku gradonačelnika, na ukazanoj pomoći. Kako kaže, pomoći se nadala, ali ipak nije mogla da veruje da će sve biti organizovano u tako kratkom roku.

Epilog ovog dogadjaja još jednom pokazuje koliko se Grad brine o svojim sugradjanima, posebno onim najstarijim, a nadležni poručuju da će i ubuduće brinuti o svakoj osobi kojoj pomoć bude potrebna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 5°C

Vedro

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 12°C
Min: 6°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana