Veliko interesovanje korisnika za e.Sanduče Studio B

Objavljeno: 02.10.2020. 12:29 Izmenjeno: 02.10.2020. 13:07

Prateći najnovije digitalne trendove, javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije“  pustilo je u rad  mobilnu aplikaciju e.Sanduče, kako bi korisnici još brže i lakše dobijali i plaćali svoje račune.

Mobilna aplikacija e.Sanduče je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama IOS i Android, kaže Milica Paunović ispred ovog preduzeća i dodaje da će oni od sada moći samo jednim klikom da u svakom momentu i sa bilo kog mesta plaćaju svoje račune i imaju uvid u sve obaveze i uplate.

Portal e.Sanduče beleži veliko interesovanje korisnika što je i razumljivo jer na taj način oni mogu  najbrže, najbezbednije i najjeftinije da plate svoje rašune i to samo jednim klikom, platnim karticama.

U ovom trenutku više od 70.000 zadovoljnih korisnika plaća elektronski račune objedinjene naplate bez troškova provizije, kaže Milica Paunović i dodaje da broj registrovanih korisnika raste svakodnevno velikom brzinom.

Ona ističe da je od sada za korisnike dostupna i aplikacija na mobilnim telefonima koja je besplatna.

Korisnici, ako žele, mogu da isključe mogućnost dobijanja štampanih računa i da na taj način doprinusu očuvanju životne sredine,  kaže Milica Paunović.

Ona ističe da je preduzeće Infostan ovim načinom plaćanja preuzelo sve bezbednosne mere i zaštitilo korisnike od epidemije covida 19,  jer ih oni sada plaćaju potpuno bezbedno iz svojih domova i sa bilo kog mesta, bez čekanja u redovima na šalterima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana