Veliki broj intervencija u drugoj polovini noći Tanjug

Objavljeno: 14.08.2016. 08:30 Izmenjeno: 16.08.2016. 11:45

Druga polovina protekle noći bila je prilično opterećena što se tiče intervencija Hitne pomoći, jer su se javljali hronični bolesnici svih grupa među kojima su jutros preovladavali astmatičari, bilo je i alkoholisanih osoba, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba lakše povređeno.

U 20.49 sati na uglu Ugrinovačke i Slavonske ulice u Zemunu lakše povrede zadobile su tri osobe, od kojih jedan 30-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 29 i 23 godine starosti, i svi su prevezeni u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se u 05.02 sati dogodila u Ulici Patrijarha Dimitrija, kod manastira Rakovica, povređene su dve muške osobe, stare 21 i 38 godina, i prebačene su u Urgentni centar, a na licu mesta bili su prisutni i vatrogasci.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 117 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, navela je Macura.

Ona je rekla i da je juče zabeleženo 116 intervencija Hitne pomoći od čega 36 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, a dogodila su se i dva upucavanja.

Prema Macurinim rečima, danas su dežurni KBC „Zemun“, KBC „Dr Dragiša Mišović“, Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za očne bolesti pri KBC „Zvezdara“ i Urgentni centar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 6°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana