Velika donacija Frikoma, 45 000 sladoleda za institucije u Srbiji Studio B, marketing

Objavljeno: 20.10.2020. 13:58 Izmenjeno: 20.10.2020. 13:58

Kompanija Frikom, vodeći proizvođač i distributer sladoleda i smrznute hrane, donirala je dečijim i studentskim institucijama širom Srbije oko 45.000 sladoleda.

Sa poslednjim danima lepog vremena, kompanija Frikom je odlučila da obezbedi osveženje u vidu sladoleda i obraduje mališane, ali i studente iz ustanova širom Srbije. Frikomovi sladoledi obradovali su decu iz Centara za integraciju mladih u Beogradu, Prihvatilišta za decu grada Beograda, Dečjeg sela „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice, Centara za integraciju mladih u Beogradu, Svratišta za decu i mlade iz Novog Sada, Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka”  iz Subotice, Doma za decu „Duško Radović“, kao i decu iz Javne predškolske ustanove „Pčelica” iz Niša.

Pored ovih institucija, Frikom je donirao 800 kutija sladoleda i Crvenom krstu, što sa ostalim donacijama čini ukupnu količinu od oko 45.000 sladoleda. Donacija je upućena i Studentskom centru Beograda, kako bi i studenti mogli da uživaju u omiljenim sladoledima.

Frikomovi sladoledi su omiljeni među mlađom populacijom, i sigurni smo da smo uspeli barem malo da im ulepšamo odrastanje. Donacije poput ove već su tradicija naše kompanije i nastavićemo kontinuirano da ih sprovodimo i u budućnosti, saopšteno je ispred kompanije.

Kompanija Frikom planira da i u narednom periodu preduzima slične akcije, i neguje vrednosti kao što su solidarnost i humanost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana