Večernji voz za Bar preko Lapova i Kraljeva

Objavljeno: 25.03.2016. 08:43 Izmenjeno: 25.03.2016. 08:43

Preduzeće Srbija voz će od danas uvesti u saobraćaj večernji voz na liniji Beograd – Bar koji neće saobraćati preko Požege već pomoćnim putem preko Mladenovca, Lapova i Kraljeva.

Voz će u svom sastavu imati kola sa ležajevima – spavaća i kušet, kola sa sedištima i kola za prevoz automobila uz pratnju, saopštio je Srbija voz.

Za potrebe ulaska i izlaska putnika voz će stajati u Beogradu, Rakovici, Lapovu, Kraljevu, Užicu, Priboju, Prijepolju, Prijepolje teretnoj, Bijelom Polju, Mojkovcu, Kolašinu, Podgorici, Sutomoru i Baru.

Večernji voz za Bar, koji je iz stanice Beograd imao polazak u 20:10 časova, sada će imati polazak u 18.14 časova, a voz za Beograd, koji je iz stanice Bar imao polazak u 19 časova, polaziće u 17 časova.

Put preko Lapova i Kraljeva je duži u odnosu na redovan prevozni put preko Valjeva.

Cena karte za barski voz preko Lapova i Kraljeva ostaje nepromenjena i u jednom smeru iznosi 31,8 evra za prvi razred i 21 evro za drugi razred.

Za prevoz automobila cena iznosi 30 evra, dok su cene rezervacije za sedište tri evra. Za ležaj u kabini sa šest ležajeva cena je šest evra po osobi, u turist kabini sa tri ležaja iznosi 15 evra po osobi, u dubl kabini sa dva ležaja iznosi 20 evra po osobi, a u singl kabini za jednu osobu uz obaveznu kupljenu kartu za prvi razred iznosi 45 evra.

Za one koji imaju „Bar Specijal“ povlastice cene u jednom pravcu za ponudu „Karta + rezervacija sedišta“ iznosi 9,9 evra, ponude „Karta + rezervacija ležaja“ u kabini sa šest ležajeva iznosi 14,9 evra, a u kabini sa tri ležaja 24,9 evra. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 30°C

Delimično oblačno

Utorak
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana