Večernje novosti: Đilas poseduje i skoro 3,3 miliona evra na računu u Hongkongu Studio B

Objavljeno: 18.03.2021. 19:43 Izmenjeno: 18.03.2021. 19:46

Višemilionski računi na Mauricijusu i u Švajcarskoj nisu jedini koje u inostranstvu ima Dragan Đilas. Naime, lider Stranke slobode i pravde poseduje skoro 3,3 miliona evra na računu u Honkongu, objavljeno je na sajtu Večernjih novosti, koje se pozivaju na dokumenta do kojih su došle

Kako su objavile Novosti, račun se nalazi u Bank of China Limited u Honkongu, a prema izvodu od 12. decembra prošle godine, na njemu je bila suma od skoro 3.270.000 evra. U dokumentu koji je objavljen na sajtu Novosti piše da se kao vlasnik računa navodi ONE IBC LIMITED, korporacija koja se bavi pružanjem usluga otvaranja računa i investicionim savetovanjem. „Večernje novosti” pišu da je korisnik računa MULTIKOM OPEN LTD.

Kao i u slučaju Švajcarske, gde Ðilas, pišu „Novosti”, na kontu u Sosijete ženeral banci ima oko 620.000 evra, i u banci u Honkongu isti čovek ima ovlašćenje da upravlja računom, podiže keš, potpisuje transfere i čekove. To je izvesni Šmit Paskal, kažu u „Novostima“ i dodaju da će nastaviti da se bave tom temom.

Računima Dragana Đilasa u inostranstvu bavi se i „Srpski telegraf”, koji tvrdi da lider SSP-a ima desetine računa rasutih po svetu.

Inače, prema dosadašnjim saznanjima „Večernjih novosti”, Dragan Ðilas na tri računa, na Mauricijusu, u Švajcarskoj i u Honkongu, ima više od 9.630.000 evra. Postoji osnovana sumnja da su njegovi računi, koji se broje u desetinama, raspoređeni u najmanje 17 država sveta, pišu Novosti

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana