Vakcinacija na svakom punktu i bez prijave Tanjug

Objavljeno: 21.04.2021. 13:18 Izmenjeno: 21.04.2021. 20:27

Svaki građanin Srbije može da dođe na bilo koji punkt za vakcinaciju i da se vakciniše i to bez zakazivanja – od danas Fajzerovom, a od stura Sputnjik V vakcinom, izjavio je direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović

Svaki građanin Srbije može da dođe na bilo koji punkt za vakcinaciju i da se vakciniše i to bez zakazivanja – od danas Fajzerovom, a od stura Sputnjik V vakcinom, izjavio je direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović.

Građani od danas, pored prijavljivanja preko portala i kontakt centra, vakcinu mogu da prime na svm punktovima u opštinama i gradovima i bez prijavljivanja, rekao je Jovanović za Tanjug.

Jovanović je pozvao sve građane da dođu da se vakcinišu.

„Nema potrebe da se bilo ko prijavljuje. Svako može da dođe na bilo koji punkt u Srbiji. Naravno, oni koji su se prijavili biće pozvani u narednih nekoliko dana, oni će imati poseban prioritet, imaće svoje termine“, rekao je direktor Kancelarije.

Naglasio je da je to ujedno i poziv za sve lokalne samuprave.

To je, dodaje, poziv gradonačelnicima i predsednicima opština da organizuju dodatne timove za vakcinaciju i mimo punktova.

„Imamo dovoljno vakcina, zadatak za svaku lokalnu samoupravu je da se ode u svako manje mesto, svako selo i zaseok i da se nastavi sa masovnom imunizacijom“, rekao je Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana