Uspešno završena humanitarna akcija „Dobro delo za SOS Dečije selo“ studio b

Objavljeno: 07.12.2022. 11:30 Izmenjeno: 07.12.2022. 11:30

U ovogodišnjoj humanitarnoj akciji učestvovali su dobavljači Gatarić, Novo Beogradsko Knjižarsko, Optimum, Univerzal, Marina Company, Eurocom, Ilijanum, i Pan Graf.

Početak i ove školske godine obeležen je humanitarnom akcijom „Dobro delo za SOS Dečije selo“ koju je organizovala kompanija Delez Srbija, u Tempo i Mega Maksi hipermarktetima. Uz solidarnost građana, koji su u akciji učestvovali kupovinom odabranog školskog pribora, Delez Srbija, zajedno sa svojim dobavljačima, uručila je Fondaciji SOS Dečija sela Srbije donaciju od milion dinara, čime je završena ova uspešna akcija.

Donacija će biti iskorišćena za podršku deci, mladima i porodicama u riziku od izdvajanja dece, pre svega za obezbeđivanje boljih uslova za školovanje i život u predstojećoj zimi.

Kompaniji Delez Srbija je, ovim povodom, uručena  zahvalnica za pomoć i podršku u realizaciji programa koje sprovodi Fondacija „SOS Dečija sela Srbija“.

,,Veoma smo zahvalni kompaniji Deleze, koja već dugi niz godina podržava naš rad i utiče na bolje uslove života, obrazovanje i budućnost dece i porodica uključenih u naše programe. Takođe, želim da se zahvalim i svim drugim firmama koje su podržale ovu akciju, kao i građanima koji su kupovinom školskog pribora pomogli da deca ostanu u svojim porodicama”, izjavila je Vesna Mraković, direktorka Fondacije “SOS Dečija sela Srbija”.

U ovogodišnjoj humanitarnoj akciji učestvovali su dobavljači Gatarić, Novo Beogradsko Knjižarsko, Optimum, Univerzal, Marina Company, Eurocom, Ilijanum, i Pan Graf. Kupovinom odabranih svezaka, kutija bojica i flomastera doniran je 1 dinar, od pernica 10 dinara, a  kupovinom ranaca 50 dinara za ovu humanitarnu akciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana