Uspešna promocija Beograda u Bratislavi Beoinfo

Objavljeno: 11.07.2018. 12:36 Izmenjeno: 11.07.2018. 12:36

Turistička organizacija Beograda organizovala je 9. i 10. jula prvu promociju Beograda u Bratislavi kako bi predstavila našu prestonicu kao turističku destinaciju slovačkom turističkom tržištu.

 

Uz folkolorni program, mini-predstave i nastup orkestra nacionalne muzike, u pešačkoj zoni u centru Bratislave brojni građani i turisti imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom našeg grada. Prezentacija je obogaćena sadržajima turističkih organizacija Niša, Novog Sada i Vojvodine, kao i Galerije „Babka” iz Kovačice.

U prostorijama Ambasade Republike Srbije održana je konferencija za medije i poslovni susreti sa turoperatorima iz Slovačke.

Gostima se obratio zamenik direktora TOB-a Slobodan Unković koji je predstavio okosnice turističke ponude Beograda. Usledio je prigodan kulturno-umetnički program, kao i izložba naivnog slikarstva iz Kovačice. Među planiranim aktivnostima je i organizacija studijskog putovanja za novinare i agente iz Slovačke u septembru koje će biti realizovano u saradnji sa turističkim organizacijama Niša, Novog Sada i Vojvodine.

Posle uspešno realizovanih poslovnih aktivnosti u Bratislavi promotivna kampanja se narednih dana nastavlja u gradu Martin u Slovačkoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Delimično oblačno

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 9°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana