Uručena priznanja „Planeta biznis“ Studio B

Objavljeno: 20.02.2017. 22:46 Izmenjeno: 20.02.2017. 22:47

Dva privrednika i jedno osiguravajuće društvo nagrađeni su priznanjima „Planeta biznis“, koje su časopisi Ekonometar i Magazin Biznis dodelili povodom 11 godina izlaženja.

Priznanja su dodeljena u tri kategorije: za uspešno upravljanje kompanijom, uspešno preduzetništvo i finansijskoj kompaniji za najveći iznos donacije društvenoj zajednici.

Jovanka Jovanović, generalni direktor Robert Boš Srbija nagrađena je za uspešno rukovođenje kompanijom. Njenim zalaganjem predstavništvo  te kompanije sa samo 13 zaposlenih 2004 –e godine preraslo je u jednog od vodećih srpskih izvoznika koji zapošljava 1300 ljudi. Deo izvoza su informaciono komunikacione tehnologije i to razvoj softvera.

Gordana Đurđević suvlasnica i direktorka preduzeća “Slovo” dobila je priznanje “Planeta Biznis” za razvoj preduzetništva jer je uspela da livnicu slova sa zastarelom tehnologijom  transformiše u firmu kreativnog dizajna koja je najveći proizvođač emajliranih natpisa ( naziva ulica, trgova i kućnih brojeva) u regionu.

planeta-biznis1

Priznanje za društvenu korporativnu odgovornost dobila je kompanija “Uniqa osiguranje Srbija“ koja je u prošloj godini uložila 301-u hiljadu evra  u projekte društvene odgovornosti, donacije i sponzorstva, najviše od petnaestak banaka i osiguravajućih društava koji su redakciji Ekonometra i Magazina Biznis dostavili detaljne podatke o ulaganjima.

Ekonometar i Magazin Biznis, izlaze 11 godina a osim u Srbiji distribuiraju se i u Crnoj Gori i Republici Srpskoj

planeta-biznis3

Dodeli značajnog priznanja Planeta biznis prisustvovale su brojne zvanice, bankari, privrednici i ekonomisti.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 32°C
Min: 20°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana