Uručena najviša vojna priznanja kompanijama i pojedincima Studio B

Objavljeno: 18.05.2020. 18:10 Izmenjeno: 18.05.2020. 18:10

U Domu garde u kasarni Topčider svečano su uručena najviša vojna priznanja kompanijama i pojedincima koji su donirali sredstva Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije u cilju podrške sprečavanju širenja i suzbijanja Kovida 19.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je dobitnicima u ime vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića i poručio da su nas u teškim okolnostima za našu zemlju učinili ponosnim.

Pandemija korona virusa iznedrila je brojne heroje koji su se stavili na raspolaganje državi i dali nemerljiv doprinos kako bismo iz ove teške bitke izašli sa što manje gubitaka.

Ministar Vulin uručio je nagrađenim pojedincima i kompanijama vojne spomen-medalje, plakete Ministarstva odbrane i zahvalnice.

Među onima koji su se stavili na raspolaganje Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije nalazi se preduzeće Termomont. Zahvaljujući njihovoj donaciji završena je rekonstrukcija i izgradnja nove bolnice Vojnomedicinskog centra Karaburma koja je namenjena za lečenje obolelih od Kovida 19.

Ministar odbrane zahvalio je dobitnicima u ime svih građana što su tu za Srbiju i što su u najtežim trenucima pokazali svoje najbolje lice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Oblačno

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana