Unija žena SNS N. Beograda: Ekonomsko osnaživanje žena

Objavljeno: 05.06.2020. 20:49 Izmenjeno: 05.06.2020. 20:49

Unija žena SNS Novog Beograda zahteva dalje ekonomsko osnaživanje žena i poštovanje njihovih političkih stavova. Žene SNS-a u toj opštini traže pre svega više vrtića i bolju primarnu zdravstvenu zaštitu, i veruju da će njihova stranka osvojiti većinu mandata za Skupštinu opštine Novi Beograd.

Skup u organizaciji Unije žena SNS-a zahteva veće uvažavanje žena i njihovog političkog angažovanja, kaže Marija Zdravković. Prva na listi SNS-a na Novom Beogradu kaže da su žene i njihovi politički stavovi vidljive i na nivou države i Beograda, ali da često nije tako na lokalnom nivou.

Na skupu dame iz SNS-a razgovarale su o unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite žena i uvažavanju njihovih drugih potreba, ukoliko osvoje najviše mandata u Skupštini opštine Novi Beograd.

Zdravković kaže da su dolaskom na skup, žene Novog Beograda iskazale odlučnost u borbi protiv nasilja i ekonomskom osnaživanju žena. Čvrsto smo rešene da nastavimo političko angažovanje i iznošenje svojih stavova, zaključuje Zdravkovićeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 21°C

Delimično oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana