Uklonjene nelegalne instalacije u Knez Mihailovoj i susednim ulicama Studio B

Objavljeno: 14.03.2019. 18:06 Izmenjeno: 14.03.2019. 18:10

U Knez Mihailovoj i sporednim ulicama koje predstavljaju delom pešačku zonu, 12. marta demontirano je oko 700 metara nelegalnih instalacija i isključeno osam nelegalnih priključaka.

Prema rečima Aleksandra Cincar-Poposkog, direktora JKP „Javno osvetljenje” u akciji su učestvovali Sekretarijat za poslove vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, Komunalna policija, ekipe JKP „Javno osvetljenje” i EPS-a kao i pripadnici MUP-a.

Kako je najavio, za sutra je zakazan završetak akcije kada će se demontirati još oko 600 metara nelegalnih instalacija i isključiti još desetak nelegalnih priključaka.

– Ova vrsta nelegalnih instalacija na dekorativnim stubovima izuzetno ugrožava bezbednost građana, a postavljanje nelegalnih priključaka kojima se vrši nezakonita potrošnja električne energije je protiv pozitivnih zakonskih normi i odredbi. Korisnici koji su se nelegalno priključivali nelegalno su trošili električnu energiju i time vršili krađu, a tu energiju plaćaju svi građani grada Beograda – istakao je Aleksandar Cincar-Poposki.

One Response to “Uklonjene nelegalne instalacije u Knez Mihailovoj i susednim ulicama”

  1. Milena каже:

    U Knez Mihajlovoj nelegalni priključci?!
    Mislim da ovako nešto nikad nije bilo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Umerena kiša

Trenutna temperatura 19°C

Umerena kiša

Četvrtak
Pljusak i grmljavina

Max: 23°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana