UDS:U Skupštini ćemo štiti sve koji žele normalnu Srbiju Tanjug

Objavljeno: 16.06.2020. 10:35 Izmenjeno: 16.06.2020. 10:35

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Bojan Ðurić rekao je u Nišu da će UDS posle izbora 21. juna ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.

„Ujedinjena demokratska Srbija ide u Skupštinu Srbije da tamo zastupa i štiti sve koji su za normalnu zemlju, a koji su poltički protivnici ove vlasti“, kazao je Ðurić u Nišu.

Ðurić je dodao da će posle ulaska u parlament Ujedinjena demokratska Srbija nastaviti da širi svoju mrežu i jača infrastrukturu širom Srbije i okuplja sve demokratske snage.

„Iz parlamenta ćemo nastaviti da širimo svoju mrežu po celoj zemlji. Nastavićemo da okupljamo i sve demokratske snage“, rekao je Ðurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je osnovana kao baza za sve građane ali i političke opcije koji Srbiju žele da vide u okviru Evropske unije, izgrađenu na demokratskim principima sa čvrstim institucijama .

„Nastavićemo da se okupljamo oko vrednosti, oko Evrope, demokratije, vladavine prava“, rekao je Ðurić.

On je ocenio da se na listi pod rednim brojem 7 nalaze ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za bolji život svih građana Srbije.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 10°C

Vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana