UDS i GG „Niš moj grad“ zajedno na izborima u Nišu Tanjug

Objavljeno: 04.06.2020. 16:36 Izmenjeno: 04.06.2020. 16:36

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) potpisali su  u Nišu sporazum sa grupom građana “Niš moj grad” o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima.

Predstavnici UDS i grupe „Niš moj grad“, Bratislav Živadinović i Branislav Jovanović očekuju da će zajedničkim nastupom na izborima osvojiti dovoljan broj mesta u parlamentu, jer je, kako ističu, Nišu potebna nova vlast kako bi se ponovo razvijao i gradio.

Prema rečima Živadinovića, „Niš moj grad“ je grupa građana koja nudi promene.

Dodao je da je UDS širom Srbije potisao više od 100 sporazuma o saradnji, da je to novi koncept, jer bojkot nije opcija kao ni sedenje skrštenih ruku.

Jovanović je ocenio da je razvoj Niša zaustavljen.

Kadrovi se postavljaju, a lokalnom politkom rukovodi se, kaže, iz Beograda, pa su u Grupi građana „Niš moj grad“ odlučili da izbore ne bojkotuju, već da krenu u borbu sa UDS.

Prema njegovim rečima, UDS i Niš moj grad vezuje 10 tačaka – među kojima su regionalna deponija, povraćaj aerodroma, srpečavanje agrozagađenja, završetak saobraćajnog prstena, izgradnja novih obradništa…

Jovanović je dodao da će UDS i „Niš moj gradGG“ sva biračka mesta imati porkivena, tako da će imati uvid u regularnost.

On je ocenio da je ta Grupa građana „jedina niška autentična gradska stranka“ koja se nije raspala i pored izazova u lokalnom parlamentu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Oblačno

Sreda
Moguća kiša

Max: 20°C
Min: 16°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana