Udes u Strahinjića bana, povređeni otac, majka i dvoipogodišnje dete Tanjug

HronikaHronika Pocetna 27. 06. 2019. 18:49:10

Troje povređenih, od kojih je jedno dete, u teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, prebačeni su u Urgentni centar, gde su ih obišli ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / bb

Radojičić je za Tanjug rekao je da je još rano govoriti da li je reč o težim ili lakšim povredama i da su roditelji dvoipogodišnjeg deteta na detaljnim ispitivanjima i snimanjima, posle kojih će biti određen dalji tok lečenja.

„Dete je, takođe, na početnom ispitivanju u Urgentnom centru, a biće prebačeno na Institut za majku i dete, gde će biti nastavljeno lečenje““, rekao je gradonačelnik i apelovao na sve vozače da poštuju saobraćajne propise.

““Ovakve stvari i bahatost ne smeju da se ponavljaju““, podvukao je Radojičić.

Kako je rekao, detalji nezgode se još uvek ne znaju, osim da je nekoliko automobila učestvovalo u karambolu u Ulici Strahinjića bana.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao da je Hitna pomoć posle incidenta zbrinula povređene i da ih je prevezla u Urgentni centar.

““Sve lekarske ekipe su angažovane, nastavlja se dijagnostika, a znaće se više za nekoliko sati““, rekao je ministar.

I Lončar je apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju kako voze naglasivši da ““Beograd nije divlji zapad““.

““Ovi ljudi i dete nisu ni za šta krivi, oni su samo izašli da prošetaju, mislili su da je to bezbedna zona. Seli su u kafić i doživeli da neko zbog bahatog ponašanja uđe autom u kafić i povredi ih, a da oni sada razmišljaju o tome da li će imati posledice““, naveo je Lončar.

Poručio je svim vozačima da razmisle kako se ponašaju za volanom i da ne ugožavaju druge.

U saobraćajnom udesu u Ulici Strahinjića bana u Beogradu učestvovalo je više vozila, od kojih je jedno uletelo u baštu kafića i porušilo stolove i stolice na kojima su sedeli gosti, a vozač je potom pobegao sa lica mesta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti