„U Vuletićeva nemušta opravdanja niko ne veruje“ Studio B

Objavljeno: 09.03.2021. 19:36 Izmenjeno: 10.03.2021. 09:31

Skandalozan audio-snimak razgovora uhapšenog vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka i bivšeg potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan Vladimira Vuletića pokazuje da su njih dvojica imali prijateljske i poslovne veze, navode sagovornici Studija B.

Skandalozan audio-snimak razgovora uhapšenog vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka i bivšeg potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan Vladimira Vuletića demantovao je Vuletićeve ranije tvrdnje da Belivuka poznaje površno i da se s njim čuo samo jednom. Očigledno je da je profesor Vladimir Vuletić imao prijateljske i poslovne veze s Veljom Nevoljom i njegovim klanom, poručuju sagovornici Studija B.

Profesor Pravnog fakulteta i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić pokušao je u jednoj televizijskoj emisiji da demantuje veze s klanom Veljka Belivuka, o čemu javnost danima bruji.

Da profesor ne govori istinu pokazuje i audio-zapis razgovora koji je vodio sa Belivukom. Iako je prvobitno tvrdio da se sa Belivukom čuo samo jednom, i to u vezi sa stvarima oko Partizana, snimak razgovora to demantuje i pokazuje da su profesor i Velja bili u dobrim odnosima, pa i više od toga.

Objavljeni snimak izazvao je burne reakcije u javnosti. Prema rečima sagovornika Studija B, snimak dokazuje očigledne i bliske veze Vuletića i Belivuka, kao i to da su sarađivali.

Posle objavljivanja snimka Vuletić je reagovao na Tviteru, i to pretnjama, što samo pokazuje njegovu nervozu, ocenjuju sagovornici Studija B.

Urednik u Srpskom telegrafu Borislav Kašanski kaže da Vuletić pokušava da se opravda u pojednim medijima, ali da to čini bezuspešno, a analitičar Božidar Spasić smatra da Vuletić tim pokušajima želi da umanji značaj odnosa sa Belivukom. Politikolog Jelena Vukoičić navodi da Vuletić kao profesor državnog univerziteta koji obavlja društveno odgovornu funkciju ne sme da bude povezan ni sa kakvim kriminalnim aktivnostima.

U Vuletićeva nemušta opravdanja niko ne veruje, ocenjuju naši sagovornici.

Posle objavljenog snimka, stvari su jasne: povezanost Vuletića i kriminalnog klana Veljka Belivuka i više je nego očigledna, naglašavaju sagovornici naše televizije.

Naši sagovornici očekuju da će u narednim nedeljama isplivati i nova šokantna saznanja o povezanosti profesora Vuletića sa klanom Veljka Belivuka. Kako zaključuju, nadležni organi sada treba da ispitaju povezanost svakog pojednica sa Belivukom i njegovom kriminalnom grupom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana