U Kolarčevoj zadužbini za vikend Sajam muzike Beoinfo

Objavljeno: 14.10.2016. 11:43 Izmenjeno: 14.10.2016. 11:43

Zadužbina Ilije M. Kolarca organizuje za vikend „Sajam muzike”, uz podršku Sekretarijata za privredu. Manifestacija će se u subotu, 15. oktobra, održati od 16 do 20 časova, a u nedelju, 16. oktobra, od 11 do 15 časova. Ulaz je slobodan.

Ovo je novi sajam na kulturnoj mapi grada i njegov značaj je u tome što pruža mogućnost da se predstave muzički umetnici u oblasti klasične i world muzike, kao i predstavnici privrede – proizvođači i prodavci muzičkih instrumenata, opreme i diskova, izdavači i drugi, koji će na jednom mestu biti dostupni posetiocima, ali i drugim profesionalcima u ovoj oblasti kulturne industrije.

Program Sajma muzike je šarenolik i sastoji se od četiri segmenta. Održaće se interaktivna izložba „Svet zvuka”, u Muzičkoj galeriji biće postavka izložbe sa plakatima velikana muzičke scene, organizovaće se turistička šetnja kroz Kolarac u pratnji vodiča, a samu manifestaciju će popuniti pojedinačne prezentacije i muzički programi. Na četiri grupe štandova sa oko 20 izlagača biće predstavljen privatni i javni sektor koji se bavi muzičkom produkcijom. Biće tu proizvođači nosača zvuka, ovlašćeni predstavnici izdavača, proizvođači instrumenata i radionice za popravku instrumenata, izdavači knjiga o muzičkoj umetnosti, kao i producenti i organizatori festivala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 24°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana