U Italiji zbog droge uhapšeno 10-oro, među njima i Srbi Tanjug

Objavljeno: 09.06.2020. 17:42 Izmenjeno: 09.06.2020. 17:42

Policija u Italiji uhapsila je 10 članova kriminalne grupe za koju sumnjaju da se bavila trgovinom narkoticima, a među uhapšenim članovima ima najviše državljana Srbije.

Prema pisanju portala Ðornale di Vićenca, grupa je u Vićenci prodavala marihuanu u urbanim delovima grada, pre svega studentima i deci.

U akciji italijanske policije zaplenjena su tri „audija“, „mercedes“, BMW, 5,5 kilograma droge, stabljike kanabisa, 22 mobilna telefona, 10.000 evra u gotovini, kompjuteri, SIM kartice.

Kako portal navodi, uhapšeni su državljani Srbije I.T. (42) sa prebivalištem u Atavilji i koji je već u kućnom pritvoru, M.P. (29) sa boravištem u Vićenci, N.V. (22) i P.M. (52) iz Atavilje.

Uhapšeni su i S.S. (54), kao i 24-godišnji državljanin Srbije čiji identitet još uvek nije poznat.

Pored njih, uhapšeni su i trojica državljana Italije i jedan Rumun.

Ova kriminalna grupa prevozila je drogu iz Španije u Italiju kamionima, a zatim je droga prodavana studentima i deci.

Policija je pokrenula istragu protiv grupe u decembru prošle godine kada je Tasić uhapšen zbog posedovanja skoro 10 kilograma marihuane i 4.000 evra u gotovini, dok su Milojević i Savić uhapšeni u istom peridou, jer je u njihovim garažama pronađeno 77 kilograma marihuane.

Istragom je utvrđeno da je grupa od oktobra 2019. godine do danas organizovala transport i prodaju veliki količine marihuane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana