Tumbaković: Partizan u ovom momentu ne postoji Tanjug

Objavljeno: 05.05.2019. 18:27 Izmenjeno: 05.05.2019. 18:27

Trofejni trener fudbalera Partizana Ljubiša Tumbaković kritikovao je trenutnu situaciju u klubu iz Humske i poručio da radi tako kao da ne postoji.

Osvajač šest titula prvaka države sa crno-belima, potom sportski direktor i potpredsednik,  ističe da nije siguran da sadašnje rukovodstvo Partizana može da promeni stvari na bolje.

„Ovog momenta Partizan kao klub ne postoji. Nije ni deo onog sistema i i neće biti dok se ne budu dozvali pameti. Kad budu počeli da rade kao što je nekad neko radio, onda će Partizan ponovo biti klub“, rekao je Tumbaković.

Sadašnji selektor reprezentacije Crne Gore priznao je i da snosi deo krivice što se vratio u Partizan 2014. godine.

„Imam deo krivice koju moram da prihvatim. Kada sam se vratio posle inostranstva poverovao sam ljudima, kojima uvek verujem, da je neka opcija sa tadašnjim predlogom jednog čoveka čije ime ne želim da pomenem, da bude predsednik Partizana. Bio sam deo te priče koja je to prihvatila zarad dobra Partizana, bez obzira na to što nisam verovao da taj čovek može to da iznese i ta grupa ljudi koja se kasnije podelila u ove dve frakcije“, rekao je Tumbaković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slaba kiša

Trenutna temperatura 20°C

Slaba kiša

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana