Trka „We Run BGD” u nedelju zatvara pojedine ulice Beoinfo

Objavljeno: 02.09.2016. 10:18 Izmenjeno: 02.09.2016. 13:46

Velika „We Run BGD” trka održaće se u nedelju, 4. septembra, u 18 časova. Start i cilj će biti u Bulevaru Nikole Tesle. Suorganizator ove trke je Grad Beograd.

Iz „Beokom servisa” saopštavaju da će za motorni saobraćaj od 7 do 24 časa biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, od Trešnjinog cveta do Bulevara Mihajla Pupina, a od 16.45 do 24 časa Ušće, Sajmište, Bulevar Mihajla Pupina, Džona Kenedija, Goce Delčeva, Palmira Toljatija, Karađorđev trg i Bulevar Nikole Tesle, od Karađorđevog trga do Trešnjinog cveta, Brankova, Brankov most, Terazijski tunel, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Kralja Milana, Terazije, Kolarčeva, Prizrenska i Balkanska.

Zatvaranje za saobraćaj vršiće se u skladu sa dinamikom prolaska takmičara. Prolaz je obezbeđen za vozila sa pravom prioriteta, kao i ona za hitne intervencije. Po prolasku poslednjih trkača saobraćaj na trasi trke biće sukcesivno otvaran i u ulicama kroz koje je prošla trka biće dozvoljeno kretanje vozila.

Mole se sugrađani da zbog održavanja manifestacije uklone vozila sa trase trke u periodu održavanja trke. U vreme trajanja obustave saobraćaja privremeno se ukidaju taksi stajališta locirana na saobraćajnicama duž trase trke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 30°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana