Treći sajam zapošljavanja 14. oktobra Beoinfo

Objavljeno: 12.10.2016. 10:25 Izmenjeno: 12.10.2016. 10:25

Centar za razvoj karijere i Nacionalna služba za zapošljavanje, pod pokroviteljstvom Grada Beograda, organizuje veliki sajam zapošljavanja „LINK2job”.  

Sajam se organizuje treći put i održaće se 14. oktobra od 10 do 18 časova, u banket sali Hotela „Jugoslavija” u Beogradu.

Kako je saopštio Sekretarijat za privredu, cilj sajma nije samo da postane najveći regionalni događaj ovog tipa, nego i da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posetilaca i kompanija izlagača, na obostranu korist. Želja organizatora jeste da se doprinese rešavanju gorućih problema: nezaposlenosti, s jedne strane, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra u kompanijama, s druge.

Sajam zapošljavanja je dinamičan događaj koji otvara bezbroj mogućnosti, kao i razvoj preduzetništva čija je misija  posredovanje između najkvalitetnijeg stručnog kadra i kompanija koje pružaju najbolje uslove za rad i profesionalno usavršavanje.

Na sajmu će se predstaviti velik broj kompanija – učesnika sa više od 200 otvorenih radnih mesta (Comtrade, Delhaize Srbija, Zepter, DDOR, Wiener Städtische, ASW Inženjering, NetCast, TNation, ManpowerGroup…), a svi posetioci će besplatno dobiti onlajn kurseve MS office i engleskog jezika. Na ovaj način Hotel „Jugoslavija” će toga dana omogućiti savršenu veza između poslodavaca i kandidata, navodi se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana