Torbica: Napali me oni koji su protiv politike Vlade Srbije Tanjug

Objavljeno: 27.01.2017. 16:38 Izmenjeno: 27.01.2017. 17:28

Predsednik pokrajinskog Odbora Pokreta Socijalista iz Novog Sada, poslanik u Skupštini Srbije Bojan Torbica, koji je fizički napadnut sinoć u Kosovskoj Mitrovici izjavio je da iza napada na njega stoje oni koji su protivnici politike srpskog premijera Aleksandra Vučića.

„Već duži vremenski period vrši se medijski progon članova Pokreta socijalista od strane ljudi koji su protivnici Vlade Aleksandra Vučića i ovo je samo jedan nastavak te politike“, rekao je Torbica komentarišući napad na njega.

„Moja dužnost i moja obaveza je bila i pre, a pogotovo sada kao narodnog poslanika Narodne skupštine Republike Srbije, da budem sa građanima Kosova, ja sam bio u prošlom periodu, tu sam danas a i dugo ću da dolazim“, rekao je Torbica.

On je rekao da su apsolutno pogrešili oni koji su ga napali, „a koji ne žele ni državu Srbiju, ni predstavnike države Srbije ovde“, istakavši da se nije uplašio zbog napada i da će on zauvek ostati uz naše građane na Kosovu i Metohiji.

Torbica je u Zvečanu uručio humanitarnu pomoć za tamošnji Dom zdravlja, a direktorica ove zdravstvene ustanove Bogdana Božović najoštrije je osudila napad na narodnog poslanika u Kosovskoj Mitrovici.

„Molim nadležne da pronađu počinioce i da počinioci budu žestoko kažnjeni, mada lično sumnjam da će se to desiti“, kazala je Božović.

Torbica je fizički napadnut u četvrtak uveče u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Incident se, dogodio oko 20:40h, u ulici Tanaska Rajića kada su dva maskirana lica sa fantomkama na glavi zaustavili vozilo kojim je upravljao Torbica napali ga i naneli mu lakše povrede u predelu glave.

Torbica je i pored ovog incidenta danas u Zvečanu uručio humanitarnu pomoć tamošnjem Domu zdravlja rekavši da je pomoć prikupljena zahvaljujući građanima Temerina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana