Tender za idejno rešenje fekalne kanalizacije u Krnjači Tanjug, Studio B

Objavljeno: 05.10.2016. 20:13 Izmenjeno: 05.10.2016. 20:13

Predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je raspisan tender za izradu idejnog rešenja fekalne kanalizacije u naselju Krnjača.

„Lepa vest za više od 12.000 naših sugrađana je da će, posle gotovo jednog veka, početi izgradnja kanalizacione mreže u Krnjači i ovo predstavlja još jedan pokazatelj da sve što obećamo sprovodimo u delo, kao i to da o građanima brinemo 24 časa dnevno, a ne samo pred izbore. Ovo je prvi u nizu koraka uvođenja leve obale Dunava u 21. vek“, rekao je Jovičić.

Prema njegovim rečima najpovoljniji posao projektovanja je procenjen na oko osam miliona dinara, a mora da se završi za najviše sedam meseci od početka projektovanja.

Idejno rešenje će predvideti izgradnju fekalne kanalizacije duž postojećih ulica u Krnjači, prema planu detaljne regulacije koji je u izradi.

Takođe, u planu je još jedan tender za projektovanje i izvođenje fekalne kanalizacije u naselju Braće Marić, koje je jedno od najugroženijih u Krnjači. Procenjena vrednost ovog posla je oko 42 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 24°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana