Tamara Vučić u Merošini otvorila izložbu slika tanjug

Objavljeno: 18.06.2023. 09:59 Izmenjeno: 18.06.2023. 10:04

G-đa Vučić je tom prilikom izjavila da, činjenica da je izložba otvorena na obali Oblačinskog jezera, govori u prilog tome da umetnost ne pripada samo velikim gradovima, već svima, svakom pojedincu. „

Supruga predsednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić u poseti opštini Merošina gde je otvorila izložbu „Nešto lepo“, Danila Đokića. U dvorištu OŠ „Jastrebački partizani“ posadila je sadnicu japanske trešnje.

Ona je tom prilikom izjavila da, činjenica da je izložba otvorena na obali Oblačinskog jezera, govori u prilog tome da umetnost ne pripada samo velikim gradovima, već svima, svakom pojedincu. „Umetnost je tu da nas oplemeni i obogati, učini boljim ljudima, bilo da se umetnošću bavimo profesionalno ili smo samo posmatrači koji umeju da se u njoj izgube kako bi se ponovo pronašli“, izjavila je Tamara Vučić. Ona je dodala da je izložba humanitarnog karaktera i da mladi umetnik time šalje poruku da svako od nas, kako je rekla, treba da teži unapređenju svog okruženja, svog mikrokosmosa, kako bismo, zajedno, menjali celokupno društvo i svet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana