TAJNA USPEHA DUGA SEDAM DECENIJA studio b

Objavljeno: 16.06.2023. 11:54 Izmenjeno: 16.06.2023. 11:54

Povodom 70 godina uspešnog poslovanja, kompanija Imlek je odlučila da jedno veliko „Hvala!“ uputi svim svojim vernim potrošačima koji su doprineli ovom višedecenijskom uspehu, i to specijalnom nacionalnom akcijom.

Pre tačno 70 godina, u gazdinstvu Lepušnica u Glogonjskom ritu pokrenuta je prva priručna mlekara u PKB-u. Ručna muža krava i isporuka najboljeg mleka zaprežnim kolima, posvećenim radom i ulaganjem u razvoj, dovela je do nastanka najvećeg regionalnog prerađivača mleka sa tradicijom uspeha koja traje punih sedam decenija. Danas, kao regionalni lider u svojoj industriji po ekspertizi, savremenoj tehnologiji, najvišim standardima kvaliteta i kontinuiranim unapređivanjem proizvodnih procesa, Imlek u svom asortimanu ima za svakog po nešto, a mnoge generacije ne mogu da zamisle svoj dan bez šolje mleka, čaše jogurta ili zalogaja pavlake koji dolaze iz Imlekovog portfolija. Sve inovacije nastale tokom 70 godina postojanja i rada rezultat su nastojanja kompanije da svojim potrošačima obezbedi kvalitetne mlečne proizvode, koje će sa zadovoljstvom podeliti za trpezom sa svojim najmilijima. Osmeh, zadovoljstvo i poverenje potrošača je, uz vrhunski kvalitet, strogu kontrolu kvaliteta i ulaganje u svoje zaposlene, uvek bio najvažniji cilj, koji je i nakon sedam decenija ostao imperativ.

Nije tajna da je vernim potrošačima omiljeni Imlekov brend čuvena Moja Kravica, uz koju su mnoge generacije odrasle. Moja Kravica mleko je decenijama simbol srećnog i bezbrižnog detinjstva, ali i prvi izbor roditelja kada je reč o namirnicama koje biraju za svoju decu, jer su u Moja Kravica mleku sačuvani svi hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu i odrastanje svakog deteta.

Povodom 70 godina uspešnog poslovanja, kompanija Imlek je odlučila da jedno veliko „Hvala!“ uputi svim svojim vernim potrošačima koji su doprineli ovom višedecenijskom uspehu, i to specijalnom nacionalnom akcijom. U periodu od 1. do 30. juna, svi oni koji ostvare kupovinu nekog od omiljenih Imlek proizvoda u iznosu većem od 500 dinara, imaće pravo da za samo jedan dinar kupe Moja Kravica mleko od 1l sa 2,5% mlečne masti.

Ovaj važan jubilej kompanija Imlek želi da proslavi sa onima koji su svojim poverenjem doprineli uspehu kompanije, i zato podseća svoje potrošače da u budućnosti mogu da očekuju veliki broj iznenađenja i inovacija, na koje su već navikli, kada je o kompaniji Imlek reč.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana